Sista helgen i München (för det här året alltså)

Så, bara ett par dagar kvar i München, sen bär det av för att fira jul på den östgötska slätten. Det ska bli mysigt att komma hem igen. Framförallt för att träffa den nya familjemedlemmen. Har inga kort på honom än så länge, men de kommer! Hugo heter han i alla fall och är en dvärgschnauzer precis som Albin. Så söt!

Annars har sista tiden fyllts av sångrepetitioner, konserter och luciatåg. Dagarna innan konserten fick jag en dunderförkylning och kunde inte vara med på genrepet. Det är ju typiskt! Men jag var inte förvånad. De sista sex-sju åren har jag alltid blivit sjuk runt lucia.. börjar tro att det är psykiskt!? Efter diverse mystiska tyska mediciner blev det emellertid snabbt bättre och jag kunde sjunga på konserten. Lät kanske lite nasalt men tror att det inte var någon mer än jag själv som tänkte på det. Luciatåg har det också blivit ett par. Det bästa med dem har varit att vi alltid i anslutning har blivit bjudna på glögg, lussekatter och julbord. Gott! Glöggen är dock ett problem här. Även om den är köpt på IKEA smakar den inte svensk.. kanske beror på att jag oftast dricker lättglögg och här spetsar de starkvinsglöggen! Usch.. det är för starkt..


     
Gustav ville inte vara sämre än Rosi och Charlotte så han tog på sig en krans också!


På söndag ska Emma och jag åka skidor. Ska bli så härligt. Det blir en dagstur till Zillertal, snödjupet är bra och de lovar sol och pudersnö. Kan det bli bättre? Dessutom har vi fått jobb under vinterlovet i mars/april. Det blir lite arbete på ett hotell mitt i backen i Österrike, ganska nära Zell am See, det verkar jättefint. Det bästa är att vi får dagarna fria för skidåkning och jobb på morgon/kväll. Perfekt! Kommer förvisso inte vara direkt utvilad efter lovet, men vad gör det?

image77
Zwölferkogel, Österrike

RSS 2.0