Börjar få rutin på Fasching

Min fjärde Fasching är över. Trots att det snöade ymnigt och var blött och kallt fylldes gatorna av utklädda, öldrickande bayrare. Vi drack kaffe och var inte utklädda. Man behöver väl inte ta alla seder dit man kommer eller..?!

Var första dagen på Disney International igår där jag kommer jobba några timmar i veckan som Trainee. Alla är verkligen hur trevliga som helst och vem kan vara på dåligt humör när man omges av stora gosedjur och färgglada planscher på disneyfigurer? Pratade med en kille i Californien när jag skulle aktivera mitt disney-konto och han avslutade samtalet med "Have a magical day!". Är det inte underbart!

På söndag ska det bli 11 plusgrader här, så jag håller tummarna för att våren kommer nu..

många kramar  

Sista helgen...

... innan det börjar på riktigt kan man säga.

Igår var vi på inflyttningsfest och senare ut för att dansa lite. Vi hamnade på Josefs där det kändes som om man kom in i någons vardagsrum, men det var trevligt och bra musik. Nu sitter jag i lägenheten och Rosi åkte iväg till optikern för att prova ut nya glasögonbågar. För övrigt har vi inga direkta planer för helgen, det blir tid för mental inställelse av att det nästa vecka är dags att ordentligt börja skriva på uppsatsen. Dessutom börjar jag min Trainee på Disney International, det ser jag fram emot. Jag tror att det är bra att ha något annat än uppsatsen för att få motivation när man väl skriver.

Hoppas att ni alla har det bra där hemma. Glöm inte att hålla mig uppdaterad om vad ni gör!

många kramar från en vintrigt MünchenI'm back!

Sex månader, en skatterättskurs, en julafton och en resa till Costa Rica senare är jag tillbaka i München. Tiden har som vanligt gått fort och min sista termin på Affärsjuridiska programmet är sedan några veckor igång på riktigt. Fram till mitten av maj ska en Masteruppsats om 30 högskolepoäng skapas. Men det ser jag fram emot. Vi kommer tilldelas handledare i slutet av veckan och sedan är det bara att köra.

Det har snöat i stort sett varje dag sedan jag kom hit förra veckan. Dumt, eftersom jag inte fick plats med vinterjackan i min oversizade packning. Men jag hoppas att våren kommer snart, med mycket sol!


Nu ska jag trots min tunna kappa trotsa snön och minusgraderna och ta en promenad i kvarteret här i Schwanthalerhöhe.  

kram till er alla...


RSS 2.0