Helgen i stora drag...

I lördags begav vi oss till Regensburg för att sjunga på en klassåterträff. Vi åkte redan på förmiddagen för att vi skulle hinna se lite av staden också. Stadskärnan var väldigt fin med gamla medeltidsbyggnader och kyrkor.

       
Regensburg station, Domkyrka, Torg och Donau


 

Senare på eftermiddagen gick vi tillbaka till den Biergarten där gästerna skulle äta för att kolla lite hur vi skulle stå och sjunga upp ordentligt. Vi framförde vårt program under kvällen (med vissa modifikationer, då åhörarna inte var de mest kulturella och antagligen  inte skulle ha uppskattat våra mer finstämda sånger) men allt gick bra och vi sjöng bland annat ABBA och svenska dryckesvisor. Till andra avdelningen genomförde vi ett klädbyte till våra snygga upptryckta t-shirtar.


 


Vad tycks?!

Efter vi sjungit umgicks vi lite med gästerna, drack lite öl och åt Kaiserschmarr'n..  Nöjda marscherade vi sedan mot tåget som skulle ta oss tillbaka till München. Vi ska spela in nästa gång vi sjunger så ska ni få några smakprov på hur det låter...
Söndagen tillbringade jag, Christine och Henrik på golfbanan. Vi spelade inte själva utan tittade på Ladies German Open, en tävling på Ladies European Tour, som hölls på en bana ca 40 min utanför München. Det var mycket folk, fina svingar och mycket öl (självklart!). Eftersom Lotta var där och spelade följde vi henne de sista nio hålen. Kul att se! Dessutom tittade vi på Michelle Wie som var specialinbjuden från USA och på Amy Yang som vann hela tävlingen på -21(!). Lotta spelade bra men placerade sig lite längre ner på resultatlistan. Däremot kom Louise Stahle på andra plats efter mycket bra spel på söndagen. Banan i sig var inte speciellt imponerande, så när mamma och pappa kommer ner spelar vi nog inte den som vi hade tänkt. Pappa har ett krav på de banor vi ska spela när de kommer i juli. Man måste se alperna. Så jag får väl leta runt lite och försöka hitta alpbanor.

   
Lotta på väg upp till 9:ans green, Michelle Wie spelar in på 18:e, Prisutdelning med Amy Yang på första plats


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0