Madeleine, mat och mycket sol

En helg av total avslappning är över och det är måndag. Madeleine har precis åkt från Milbertshofen mot flygplatsen och jag sitter i solen på balkongen. Ska plöja igenom vår uppsats för att förebereda mig inför torsdagens muntliga tenta. Det känns som vi har ätit hela tiden. Vi var ju tvungna att prova på alla Bayerska specialiteter. Tiden emellan måltiderna har vi tillbringat nere på stan eller i Englischer Garten. Det har varit klarblå himmel och sol hela helgen så vi har försökt vistas i solen så mycket som möjligt, bara suttit och gjort ingenting. Det har varit så skönt. Vi hann även besöka en club på Maximiliansplatz på lördagskvällen och fick dansa av lite av alla kalorier vi tryckt i oss i alla fall. 

Bayersk matsedel

     
fr.v. Leberkäse mit Semmelknödeln därtill Weissbier, Quark med blåbär och jordgubbar, Käsespätzle med Bratwurst och Kaiserschmarrn med äppelmos.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej kära du!
Förstår att du är din morfars idol. Heja musiken! Och heja mat och sol. Bibbla imorgon? Hörs och ses alldeles snart hoppas jag, förresten, vad har du för hemnr (nu när vissa vattnat sin mobil)?
Puss, kram!

2008-02-11 @ 22:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0